Γεώργιος Μανιάτης Χειρουργός Οδοντίατρος Στη Νέα Σμύρνη

ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Ολοκληρωμένες θεραπείες προσθετικής εμφυτευμάτων

Αντικαταστήστε τα χαμένα σας δόντια με οδοντικά εμφυτεύματα για να έχετε μία εγγυημένα μακροχρόνια λύση που θα σας δώσει ξανά την αυτοπεποίθηση για το χαμόγελο σας και την ικανότητα να απολαύσετε το φαγητό σας όπως πριν την απώλεια δοντιού!

emfiteumata_nea_smirni
Με την απωλεία ενός ή περισσοτέρων δοντιών είναι απόλυτα φυσιολογικό άνθρωποι κάθε ηλικίας να αισθάνονται άσχημα και να μειώνεται η αυτοπεποίθηση τους. Πέραν της εμφάνισης η δυσκολία στην ομιλία και την μάσηση μπορούν να δυσκολέψουν κάποιον σε σημαντικές λειτουργίες της καθημερινότητας. Η καλύτερη θεραπευτική επιλογή για την αντικατάσταση δοντιών που λείπουν είναι η τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων.

Όταν παρουσιάζεται η έλλειψη ενός ή περισσοτέρων δοντιών μία από τις καλύτερες λύσεις που προσφέρει και συστήνει η σύγχρονη οδοντιατρική είναι η τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων.

Στο ιατρείο μας εξειδικευόμαστε στην υπολογιστικα κατευθυνόμενη εμφυτευμαλογία CAD-CAM η οποία αποτελεί την πιο ασφαλή και σύγχρονη μέθοδο στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων!
cad_cam_nea_smirni
Τι είναι τα οδοντικά εμφυτεύματα;
Τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν εξαρτήματα τα οποία τοποθετούνται χειρουργικά στο οστό της γνάθου με σκοπό την αντικατάσταση ενός ή περισσοτέρων ελλειπόντων δοντιών.