Γεώργιος Μανιάτης Χειρουργός Οδοντίατρος Στη Νέα Σμύρνη

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΣΑΣ

Βάσει ερευνών τη σημαντικότερη παράμετρο για μια θετική πρώτη εντύπωση στη σημερινή, παγκοσμιοποιημένη κοινωνία αποτελεί ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο. Η Αισθητική Οδοντιατρική εστιάζεται στη βελτίωση του χαμόγελου του ασθενή και της ποιότητας ζωής του.

aisthitiki_odontiatriki_nea_smirni
Με το πέρασμα του χρόνου τα δόντια μας τα δόντια αντιμετωπίζουν κάποιες φθορές, όπως, αποτριβές, διαβρώσεις και κατάγματα που σαν αποτέλεσμα έχουν την μείωση του οδοντικού ιστού. Τα δόντια κιτρινίζουν με αποτέλεσμα να μην έχουν την υγιή όψη τους και να φαίνονται ταλαιπωρημένα. Μειώνεται ο αρχικός τους όγκος, αρχίζουν να τρίβονται και σταματούν να υποστηρίζουν καλά τα χείλη με αποτέλεσμα τη δημιουργία ανεπιθύμητων ρυτίδων. Η υποχώρηση των ούλων οδηγεί στην αποκάλυψη των ριζών. Η Αισθητική Οδοντιατρική μας δίνει τις απαραίτητες λύσεις για να αντιμετωπίσουμε τον χρόνο και να διατηρήσουμε το όμορφο χαμογελό μας.
Η Αισθητική Οδοντιατρική ασχολείται επίσης με την επαναφορά της χαμένης αισθητικής του χαμόγελου που επλήγησε από την τερηδόνα ή κάποιο ατυχήμα το οποίο οδήγησε σε σπάσιμο ή ράγισμα. Δόντια που λείπουν, δυσχρωμίες, κενά μεταξύ των δοντιών, στραβά ή κοντά δόντια, αποτελούν κάποια παραδείγματα περιπτώσεων που μπορούν να αντιμετωπιστούν με την Αισθητική Οδοντιατρική.
odontiatrikos_elegxos_nea_smirni


Οι πιο διαδεδομένες υπηρεσίες της αισθητικής οδοντιατρικής είναι:

  • Η Λεύκανση
  • Το Βοnding ή όψεις σύνθετης ρητίνης
  • Οι Εμφράξεις σύνθετης ρητίνης
  • Οι Όψεις Πορσελάνης
  • Τα Ένθετα - Επένθετα Πορσελάνης 
  • Σχεδιασμός χαμόγελου
Με την Αισθητική Οδοντιατρική επωφελούμαστε καθώς αποτελείται απο οδοντιατρικές διαδικασίες με εκπληκτικά αποτελέσματα τα οποία διαρκούν για πάρα πολλά χρόνια. Κύριο μέλημα της αισθητικής οδοντιατρικής είναι να προσπαθεί με τις παρεμβάσεις της να προσεγγίσει τον φυσικό τρόπο κατασκευής των δοντιών, πετυχαίνοντας ένα άριστο και φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα. Τα σημερινά σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις αισθητικές παρεμβάσεις προσεγγίζουν την δομή του φυσικού δοντιού, προσδίδοντας μεγαλύτερη φυσικότητα στο τεχνητό δόντι. Επιπλέον οι σύγχρονοι τρόποι παρέμβασης στα δόντια γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι όποιες φθορές των φυσικών δοντιών.