Γεώργιος Μανιάτης Χειρουργός Οδοντίατρος Στη Νέα Σμύρνη

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

Η ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Η λεύκανση δοντιών είναι η διαδικασία που επαναφέρει το φυσικό λευκό χρώμα των κιτρινισμένων δοντιών. Ένα λαμπερό χαμόγελο εκτός ότι προσφέρει θετική επίδραση στην ψυχολογία μας, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο σε όλους τους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής μας ζωής.

Βελτίωσε εντυπωσιακά το χαμόγελό σου και τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου.
Η λεύκανση αποτελεί την πιο γνωστή μέθοδο της αισθητικής οδοντιατρικής. Με την λεύκανση επιτυγχάνεται ένα χαμόγελο λαμπερό, που αποπνέει υγεία και ομορφιά και το οποίο προσδίδει αυτοπεποίθηση και νεανικότητα.
leukansi_nea_smirni
xrwstikes_sta_dontia
Το γήρας, το κάπνισμα, η κατανάλωση καφέ, το κόκκινο κρασί καθώς και ορισμένα φρούτα και λαχανικά είναι οι συνήθεις ύποπτοι για τη δημιουργία λεκέδων στα δόντια. Αν γίνει με το σωστό τρόπο η λεύκανση δοντιών μπορεί να αφαιρέσει τις αντιαισθητικές κηλίδες και χρωματισμούς, που είναι πιθανόν να χαλάνε την εμφάνιση των δοντιών. H επιτυχία της θεραπείας εξαρτάται από τη σύσταση των δοντιών, από την ηλικία του κάθε ατόμου και από τα αίτια που προκάλεσαν το κιτρίνισμα των δοντιών.
Με ποια μέθοδο γίνεται η λεύκανση;
Η λεύκανση μπορεί να γίνει με δύο τρόπους είτε στο ιατρείο  με κάλυψη των ούλων και εφαρμογή  λευκαντικής ουσίας είτε στο σπίτι με με ειδικούς εξειδικευμένους νάρθηκες (home bleaching system).