Γεώργιος Μανιάτης Χειρουργός Οδοντίατρος Στη Νέα Σμύρνη

CAD-CAM

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η υπολογιστικα κατευθυνόμενη εμφυτευμαλογία CAD-CAM αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων! Ανώδυνα και αξιόπιστα αποτελέσματα που σας προσφέρει η πιο σύγχρονη μέθοδος αποκατάστασης δοντιών.

Στον τομέα της Οδοντιατρικής η Υπολογιστικά Κατευθυνόμενη Εμφυτευματολογία CAD-CAM αποτελεί με λίγα λόγια την Ρομποτική της Οδοντιατρικής καθώς με την χρήση της τεχνολογίας οι οδοντίατροι έχουμε πλέον στη διάθεση μας τα απαραίτητα εργαλεία για να εξασφαλίσουμε στους ασθενείς μας την καλύτερη λύση για αποκατάσταση ελλειπόντων δοντιών προσφέροντας τους αποτελέσματα που εκπλήσσουν σε κάθε ειδική περίπτωση καθώς το εμφύτευμα σχεδιάζεται και τοποθετείτε με βάση το σχήμα της γνάθου του ασθενή.
cad_cam_guide_maniatis
Η υπολογιστικά κατευθυνόμενη εμφυτευματολογία CAD-CAM
βασίζεται σε ένα λογισμικό ψηφιακού τρισδιάστατου σχεδιασμού με το οποίο σχεδιάζεται με λεπτομερή ακρίβεια η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων στον ασθενή!
cad_cam_software_nea_smirni
Τι είναι η Υπολογιστικά Κατευθυνόμενη Εμφυτευματολογία CAD-CAM;
Η CAD-CAM είναι ένας τομέας της οδοντριατρικής προσθετικής που χρησιμοποιεί υπολογιστή για την βελτίωση του σχεδιασμού και της δημιουργίας οδοντικών αποκαταστάσεων στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα οδοντικά εμφυτεύματα, οι κορώνες, οι σταθερές γέφυρες, οι σταθερές και αφαιρούμενες οδοντοστοιχίες και οι ορθοδοντικές συσκευές.