Γεώργιος Μανιάτης Χειρουργός Οδοντίατρος Στη Νέα Σμύρνη

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Βελτιώστε μόνιμα την όψη των δοντιών σας και χαρίστε στον εαυτό σας ένα υγιές και αστραφτερό χαμόγελο

Οι όψεις πορσελάνης είναι πολύ λεπτά φύλλα πορσελάνης που συγκολούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών βελτιώνοντας το χρώμα, το σχήμα ή το μέγεθος τους.
Οι όψεις πορσελάνης μπορούν να εφαρμοστούν ως θεραπεία για να αντιμετωπίσουμε διάφορες περιπτώσεις που αφορούν την αισθητική και το σχήμα του χαμόγελου μας. Με τις όψεις πορσελάνης μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνιμα λευκά δόντια ή να συμπληρώσουμε κάποιο σπασμένο δόντι ή το κομμάτι ενός δοντιού που λείπει. Αν επιθυμούμε να κλείσουμε το κενό ανάμεσα στα δόντια μας οι όψεις πορσελάνης αποτελούν μία αποτελεσματική μέθοδο η οποία θα μας χαρίσει ένα σωστό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Ενδείκνυται για περιπτώσεις που θέλουμε να φέρουμε ένα δόντι στην σωστή του θέση στο οδοντικό τόξο. Με τις όψεις πορσελάνης μπορoύμε να αλλάξουμε ριζικά το χαμόγελο μας.
Τα δόντια μας δείχνουν υγιή και φυσικά δίνοντας ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Η προετοιμασία του δοντιού είναι ελάχιστη σε σύγκριση με άλλες μεθόδους. Δεν απορροφούν χρωστικές από το στοματικό περιβάλλον αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικές με μεγάλη διάρκεια ζωής. Επειδή η πορσελάνη έχει παρόμοια διαφάνεια με αυτή της αδαμαντίνης οι αποκαταστάσεις με αυτή μπορούν να πετύχουν άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Με αυτές τις όψεις αλλάζουμε ριζικά το χαμόγελο και τελικά την εμφάνιση του προσώπου του ασθενή. Επίσης είναι ανθεκτικές στην προσρόφηση χρωστικών ενώ διατηρούν το αρχικό τους σχήμα και χρώμα.
opseis_porselanis_nea_smirni